مقالات فاکتور

انواع ثبت حسابداری

انواع ثبت حسابداری
انواع ثبت حسابداری

انواع  ثبت حسابداری

حسابداری از عوامل مؤثر در بقای کسب و کار محسوب می شود حسابداری علم بررسی و ثبت معاملات مالی , یک شرکت , تجارت یا سازمان بوده و شامل جمع بندی , تجزیه و تحلیل گزارشات و ارائه آنها به مدیران سازمان می باشد حسابدار نیز کسی است که عملیات مالی را در هر کسب و کاری انجام می دهد امروزه برای ثبت اسناد دو روش وجود دارد یکی دستی و دیگری ثبت توسط سیستم صورت می پذیرد برای این کار فرمی وجود داشته که همه اطلاعات مالی شرکت در آن ثبت می شود در ادامه به انواع ثبت حسابداری و موضوعات مرتبط با آن می پردازیم . بازرگانی مهران با خدمات قانونی صدور فاکتور رسمی در خدمت شماست . جهت دریافت مشاوره و هزینه فاکتور رسمی با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :

  • ضرورت ثبت سند حسابداری
  • اطلاعات مورد نیاز برای ثبت سند حسابداری
  • انواع ثبت حسابداری
  • آموزش ثبت های حسابداری
  • ثبت سند هزینه در حسابداری
  • کتاب ثبت های حسابداری

خرید قانونی فاکتور رسمی

ضرورت ثبت سند حسابداری

قبل از اینکه به انواع  ثبت حسابداری بپردازیم به اهمیت ثبت سند اشاره می کنیم ؛ ثبت اسناد حسابداری در شرکت های بزرگ و کوچک از اهمیت بالایی برخوردار هستند زیرا با ثبت اسناد مالی همه رویدادهای مالی شرکت حکم فرما شده و نمی توان اسناد را دستکاری نمود به علاوه در صورتی که مدارک گم شوند اسنادی که قبلا ثبت شده اند قابل استناد می باشند اگر اسناد حسابداری ثبت نشود ممکن است در آینده ضررهای زیادی به شرکت وارد شود ؛ از مهم ترین اهداف ثبت اسناد می توان به موارد زیر اشاره نمود .

  • برقراری نظم و انضباط
  • جلوگیری از ضررهای احتمالی در آینده
  • جلوگیری از فراموش شدن عملیات مالی و تهیه و تنظیم گزارشات حسابداری
  • تمام امور مالیات و غیره توسط ثبت این اسناد صورت میگیرد و نقص در آن جریمه های سنگین را برای شرکت ایجاد می کند

اطلاعات مورد نیاز برای ثبت سند حسابداری

اطلاعات مورد نیاز برای ثبت سند حسابداری شامل ؛ تاریخ رویداد مالی , مشخص کردن سال مالی و نام مدیر عامل , هر رویدا مالی یک شماره سند اختصاصی داشته باشد ؛ مشخص کردن اسم مشتری , مشخص کردن عنوان و نوع حساب , شماره مدرک و تاریخ مدرک و شرح سند نام سازمان و یا شرکت می باشد .

انواع حسابرسی کدامند ؟

انواع ثبت حسابداری

به طور کلی انواع ثبت حسابداری به چند دسته اصلی ثبت حسابداری شرکت های خدماتی , ثبت حسابداری شرکت های دولتی , ثبت حسابداری شرکت های پیمانکاری , ثبت حسابداری شرکت های تولیدی و صنعتی , ثبت حساب های شرکت های وارد کننده یا اعتبارات اسنادی و ثبت حسابهای شرکت های بازرگانی تقسیم می شود .

آموزش ثبت های حسابداری

برای انواع ثبت حسابداری سند حسابداری مورد نیاز است ؛ بهتر است در ابتدا با مفاهیم اولیه حسابداری اعم از دفتر روزنامه , دفتر کل , دارایی , فاکتورها , هزینه ها و… آشنا بود زیرا مهم است بدانیم هر یک کجا و در چه مواردی ثبت می شوند ؛ برای این کار پس از شناخت مفاهیم حسابداری بهتر است که اطلاعات مالی شرکت را بدانیم اینکه چه فعالیت هایی موجب ورود و یا خارج شدن پول می شود و این امر تنها با اطلاع از همه رویدادهای مالی شرکت , مدارک و اسناد مالی امکان پذیر است ؛ همه فاکتورها به علاوه چک های دریافتی و پرداختی , همه اسناد مربوط به خرید و فروش و خدمات و.. اسناد مالی هستند پس از جمع آوری , ثبت و تحلیل اطلاعات , باید مقام بالاتر این اطلاعات را تأیید نماید .

ثبت سند هزینه در حسابداری

ثبت سند هزینه در دو مرحله صورت گرفته که مرحله اول ثبت سند شناسایی هزینه بوده و مرحله دوم ثبت سند پرداخت هزینه می باشد هر هزینه قبل از ثبت سند پرداخت می بایستی که در دفاتر مجموعه شناسایی شود حتی اکر بخشی پرداخت و بخشی نیز باقی مانده باشد با شناسایی هزینه مشخص می شود که هزینه مذکور کدام حساب ها را تحت تأثیر قرار میدهد .

کتاب ثبت های حسابداری

از جمله کتاب های ثبت حسابداری می توان به کتاب حسابداری ویژه بازار کار (از 0 تا100 ) ,کاربردی ترین مطالب و نکات حسابداری و مالیاتی ویژه بازار کار ( عملی و کارگاهی ) , کتاب تحریر دفاتر قانونی , کتاب حسابداری پیشرفته 2 , حسابداری عملی و.. را نام برد  .

کدام شاخه حسابداری بهتر است  ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *