روش کنترل صحت فاکتور رسمی
در این نوشته قصد داریم دربارهی روش کنترل صحت فاکتور رسمی صحبت کنیم. صادر کردن فاکتور رسمی برای خریداران در حوزه کسب و کار، موضوعی بسیار پر اهمیت و ویژه میباشد. اگر شما شما فاکتور رسمی داشته باشید از نظر قانونی میتواند به شما خیلی کمک کند و اگر در زمان کار مشکلاتی اتفاق بیفتد، این فاکتور مشکل را حل میکند. دقت کنید که تمام واحدهای کسب و کار که شامل نظام مالیات بر ارزش افزوده میباشند مکلف به دادن فاکتور رسمی به مشتریان شان هستند. پس همهی واحدهای کسب و کار کوچک و بزرگ موظف به صدور فاکتور رسمی به مشتریان بوده و هر مشتری میتواند در عوض مبلغی که به فروشنده داده است، طلب فاکتور رسمی کرده و در صورتی که فروشنده صدور فاکتور را انجام ندهد مجازاتهای مرتبط شامل حال او میشود بازرگانی مهران یا خدمات چاپ و فروش فاکتور رسمی در خدمت شماست . در کمتر از 2 ساعت کاری فاکتور رشما آماده میشود . همراه ما باشید
چه تفاوتی میان فاکتورهای رسمی و غیر رسمی وجود دارد؟
در انواع بنگاهها و کمپانیهای اقتصادی، نسبت به بقیه، بیشتر ماموران خرید و حساب داران فاکتورهای رسمی را میشناسند. فاکتورهایی که از صحت کافی برخوردار نیستند و با نوع رسمی فرق میکنند فقط برای آگاهی مشتریان تامین میشوند و استانداردهایی که از نظر دارایی اعتبار دارند در آنها وجود ندارد.
فاکتور رسمی دارای چه ویژگیهایی میباشد؟
در ادامه مقاله روش کنترل صحت فاکتور رسمی به ویژگیهای یک فاکتور رسمی میپردازیم.
این فاکتور از مشخصات ویژهای برخوردار میباشد که تنها در صورتی که آنها را دارا باشد، سازمان دارایی آن را تایید میکند. اگر از مشخصات لازم برخوردار نباشد، قابل تایید نیست. در گام اول بایستی درج شود که این فاکتور مشخصات طرفین معامله را دارا میباشد. از سوی دیگر این فاکتور همان صورتحساب فروش خدمت و محصول میباشد.
روش کنترل صحت فاکتور رسمی مواردی را به دنبال دارد، در ادامه به مواردی میپردازیم که باید در فاکتور رسمی وجود داشته باشند.
- شماره سریال
- مشخصات دقیق و کامل طرفین قرارداد (خریدار و فروشنده)
- اطلاعات محصول یا خدمتی که به فروش میرسد
_ فاکتورهای رسمی دارای یک قسمت (به صورت یک جدول) میباشند که در آن جزئیاتی از قبیل تعداد محصول، توضیح دقیق خدمت یا محصول، کد محصول، قیمت، مبلغ کل، میزان تخفیف، قیمت تمام شده بعد از تخفیف، واحد اندازهگیری، جمع عوارض و مالیات، جمع مبلغ تمام شده همراه با جمع عوارض و مالیات، شروط و چگونگی فروش (که به شکل نقدی یا غیرنقدی میباشد) وجود دارند.
- ثبت دقیق تخفیف و مالیات و عوارض
- مهر و امضا
روش کنترل صحت فاکتور رسمی
در ادامه به مواردی میپردازیم که از طریق آنها میتوانید درست بودن فاکتور رسمی را کنترل کنید.
- حساب بانکی فروشنده را از او بخواهید و در صورتی که قرار باشد مبلغی پرداخت شود به حساب شرکت ریخته شود و یا چکی در وجه حساپ کمپانی فروشنده داده شود. به دلیل اینکه کمپانیهای صوری به صورت معمول از شماره حسابی برخوردار نیستند.
- اگر قصد خرید با هزینه زیادی دارید لازم است به شکل حضوری از جای شرکت دیدن کنید.
- به شماره تلفنهای نوشته شده در فاکتور زنگ بزنید، این دسته از شرکتها معمولا شمارههای اشتباه درج میکنند.
- به لیست سیاه سایت ارزش افزوده مراجعه کنید و بررسی کنید که کمپانی یا فرد فروشنده در آن فهرست قرار نداشته باشند.
- از فروشنده پرداختی دوره پیش ارزش افزوده را درخواست کنید.
- به قسمت اعتبار سنجی سایت ارزش افزوده مراجعه کنید و برای تطابق کد اقتصادی گفته شده با موارد اعلام شده سرچ کرده، بررسی کنید و از صحت آن اطمینان حاصل کنید.