اخبار کالا

مقابله با احتکار کالای اساسی در استان مرکزی

مقابله با احتکار کالای اساسی در استان مرکزی
مقابله با احتکار کالای اساسی در استان مرکزی

استاندار : مقابله با احتکار کالای اساسی در استان مرکزی با جدیت دنبال شود

بر اساس خبرگزاری ایرنا استاندار مرکزی عنوان کرد : که باید با احتکار کالاهای اساسی به ویژه در بازار نزدیک به شب عید و ماه رمضان از سوی دستگاه های اجرایی مربوطه به شدت مقابله شود .

فرزاد مخلص الائمه در بازار تنظیم ستاد استان مرکزی در روز چهار شنبه تصریح کرد : با توجه به اینکه احتمال دارد ارز ترجیحی حذف شود کلیه دستگاه های مذکور می بایستی که توجه داشته باشند که به خصوص از سمت تولیدکنندگان در این استان احتکار وجود نداشته باشد .

استاندار مرکزی در ادامه افزود : استان مرکزی ممکن است در اسفندماه وارد شرایط سخت کرونایی و پیک ششم گردد بنابراین در شبکه بازار و اصناف تأثیر گذاری وجود دارد و به منظور حفظ آرامش بازار مسئولان و فرماندهان باید به تمهیدات لازم بیندیشند .

مخلص الائمه بیان نمود : با توجه به اینکه به ایام پایان سال و نوروز نزدیک می شویم و پس از آن ماه مبارک رمضان می رسد باید نسبت به استمرار توزیع کالاهای اساسی برای کنترل قیمت ها ستاد تنظیم بازار به تمهیدات لازم بیندیشند .

وی گفت : می بایستی که در اظهار نظرها فرماندهان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد تنظیم بازار با دقت عمل نمایند که موجب التهاب بازار نشده و در دستور کار خود نشاط قرار دهند .

وی تصریح کرد : باید تمهیداتی را بیندیشند که علاوه بر نظارت گسترده بر توزیع و کنترل قیمت کالاهای اساسی شهروندان این احساس را نداشته باشند که بازار امنیتی شده که این موضوع نیز مشکلات جدیدی را به بار خواهد آورد .

مخلص الائمه نسبت به تأمین حقوق و مزایای بازرسان از سمت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خاطرنشان کرد : برای تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان کلیه دستگاه ها باید مشارکت جدی داشته باشند .

حسین میرزاخانی سرپرست معاونت اقتصادی استان مرکزی افزود : در رابطه با حذف ارز 4200 تومانی هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده و هنوز نمی دانیم که این حذف انجام می گیرد یا خیر , حتی زمان اجرای آن هم مشخص نیست .

وی گفت : شاید اجرای این طرح زمان بر باشد و اظهار نظر بی موقع نیز به موجب التهاب بازار می شود .

او ادامه داد : موارد کمی وجود داشته که از نوع نظارت سوء استفاده و قیمت کالا را درج نمی کنند و شهروندان هم به شیوه درج قیمت کالا توجه کافی ندارند .

علی صفری سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز اضافه کرد : در نقاط مختلف این استان 600 تن برنج وارداتی با قیمت مصوب در حال توزیع بوده و مشکلی در این خصوص نداریم .

وی افزود : کلیه زنجیره تولید و توزیع نمودن محصولات کشاورزی با سازمان جهاد کشاورزی واگذار شده که در تنظیم بازار اقدام خوبی است .

صفری تصریح کرد : این استان در تولید محصولات کشاورزی و دام و طیور مشکلی ندارد و در صورت استفاده از تمام ظرفیت ها تولیدات این استان نیز بیش از پیش افزایش می یابد .

او گفت : حدود 1 میلیون و 900 هزار قطعه جوجه ریزی از ابتدای دیماه تا به حال صورت گرفته که تا پایان دیماه به دو میلیون و 500 هزار قطعه می رسد و در صورت تداوم این شرایط در بهمن و اسفند نسبت به بازار شب عید و ماه رمضان مشکلی نداریم.

صفری ادامه داد : با توجه به استفاده مرغداران از نهاده های دولتی مرغ با قیمت مصوب 310 هزار ریال عرضه شده اما تا به حال با قیمت کمتر در اختیار مصرف کننده قرار گرفته است .

این مقام مسئول افزود : به دلیل اینکه در تولید گوشت قرمز دامداران کمتر از 40 درصد نهاده دولتی استفاده می کنند قیمت مصوب ندارد اما در تولید آن مشکلی نداریم .

معاون بازرگانی تجارت خارجی سازمان صنعت , معدن و تجارت این استان گفت : در بحث واردات ذرت دامی در نه ماه اول سال رتبه اول را داشتیم که این واردات به 2 میلیارد و 353 میلیون دلار رسید .

اصغری گفت : حدود 1 میلیارد و 199 میلیون دلار واردات دانه سویا تراریخته بوده که برای روغن دانه آفتابگردان و دیگر روغن ها 1 میلیارد و 103 میلیون دلار واردات صورت گرفته است .

معاون بازرگانی و تجارت داخلی سازمان صمت استان مرکزی ادامه داد : برای کالاهای اساسی ساختار ملی تعیین شده و مطابق با آن نیاز گوشت مرغ کشور ماهانه 210 هزار تن بوده که 190 هزار تن در درون کشور تأمین و 20 هزار تن نیازمند واردات بوده است .

خرید فاکتور رسمی کاملا قانونی در تهران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *