تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی
فرقی ندارد که شما مدیر یا علاقه مند به حوزه حسابداری باشید و یا اینکه کسب و کار خود را شروع کرده باشید در کسب و کار حسابداری نسخه ای کارآمد تر و حیاتی تر بوده و مشاغل برای سازمان دهی اطلاعات مالی خود از آن استفاده می کنند فرآیند حسابداری شامل جمع بندی , تجزیه , تحلیل و نیز ارائه گزارش به مدیران و سازمان مالیاتی می باشد حسابداری اطلاعات مالی کسب و کار شما را ثبت , سازماندهی و قابل درک می کند این حرفه در بازار کار به قسمت های مختلف تقسیم شده که هر یک قوانین و اطلاعات مربوط به خود را دارد انواع حسابداری شامل , حسابداری مالی , , مدیریت , حقوقی و…. می باشد از جمله شاخه های حسابداری حسابداری عمومی و خصوصی بوده که این دو در کنار برخی شباهت ها با یکدیگر تفاوت هایی نیز دارند ما در ادامه به تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی اشاره می کنیم . بازرگانی مهران با صدور و فروش فاکتور رسمی مورد تایید دارایی در خدمت شماست . جهت خرید فاکتور رسمی با ما تماس بگیرید و یا همراه ما باشید با :
- حسابداری عمومی و اهداف آن
- حسابداری خصوصی و اهداف آن
- تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی
- شباهت حسابداری عمومی و خصوصی
خرید فاکتور رسمی قانونی
حسابداری عمومی و اهداف آن
در صورتی که بخواهیم به تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی بپردازیم در ابتدا باید هر کدام را جداگانه شرح دهیم ؛ از شاخه های حسابداری , حسابداری عمومی بوده که در آن فرد حسابدار به عنوان شخص ثالث عمل کرده و با تحلیل و بررسی صورت های مالی انواع خدمات حسابداری را به دیگر شرکت ها ارائه داده و یا حسابرسی و خدمات مالی را به مشتریان ارائه می دهد .
اهداف حسابداری عمومی :
هدف از حسابداری عمومی در واقع وجه قانونی و اعتبار بخشیدن به اسناد مالی , گزارشات , صورت حساب ها و افشاگری های مالی یک شرکت از دید افرادی که بیرون از شرکت یا سازمان هستندبه عنوان مثال فعالیت هایی مانند حسابرسی , ممیزی , مشاوره مالیاتی و خدمات مشاوره ای از جمله فعالیت هایی بوده که حسابداران عمومی و مؤسسه های مالی و حسابداری برای مشتری خود انجام می دهد .
حسابداری خصوصی و اهداف آن
از دیگر رشته های حسابداری , حسابداری خصوصی است این نوع نقطه مقابل حسابداری عمومی است در این نوع شخص در یک شرکت یا سازمانی استخدام شده و به عنوان یکی از نیروهای کارکنان آن سازمان مشغول به فعالیت خود می شود هدف این فرد هم سو با منافع شرکت می باشد .
اهداف حسابداری خصوصی :
مهم ترین اهداف و نیز وظایف حسابدار خصوصی مرتبط با مسائل درونی شرکت و سازمان است که این امر شامل ثبت تراکنش های مالی بوده در نتیجه همین داده ها تشکیل دهنده پایه تهیه صورت های مالی شرکت است این فرد جدا از اینکه شرکت های خدمات مالی و حسابداری عمومی ,صورت های مالی را که از طریق حسابداری خصوصی خبره تنظیم گردیده باز بینی می کند ؛ وجه قانونی که از طریق حسابدار عمومی به صورت های مالی ارائه می گردد نوعی ارزیابی مستقل بوده تا مطمئن شود که رویه های حسابداری درونی یک شرکت که توسط حسابدار خصوص صورت گرفته طبق استانداردهای گزارشگری مالی باشد .
تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی
تفاوت حسابداری عمومی و خصوصی از چندین جهات با یکدیگر تفاوت دارد از جمله :
- حسابدار خصوصی در رابطه با ثبت تراکنش های مالی و تهیه صورت های مالی تخصص دارد اما حسابدار عمومی آموزش هایی که می بیند در زمینه اعتبار سنجی افشا گری های مالی و تحلیل سیستم های حسابداری است .
- حسابداری خصوصی در رابطه با محدوده کاری خود دانش زیاد اما با دیگر صنایع کمی دارد اما حسابداری عمومی به دلیل ماهیت کار با دیگر صنایع آشناست .
- در حسابداری خصوص الزامی به مدرک معتبر نبوده اما امتیاز به شمار می آید حسابداری عمومی نیاز به مدرک معتبر است .
- حسابداری خصوصی باید اماده پرس و جو از واحدهای دیگر سازمان باشد در حسابداری عمومی باید برای مساحبه با مشتریان مختلف آماده باشد .
- ساعت کاری حسابداری خصوصی مشخص است اما در حسابداری عمومی شاید نیاز به ساعات کاری طولانی باشد .
- مشتری حسابداری خصوصی شرکتی بوده که در آن مشغول به کار است اما حسابداری عمومی به عنوان مشتری شرکت ها یا اشخاص بسیار زیادی است .
شباهت حسابداری عمومی و خصوصی
- توجه و تمرکز بر روی اعداد , ارقام و اسناد
- داشتن روابط اجتماعی بالا