مقالات فاکتور

انواع صادرات را بشناسید

انواع صادرات
انواع صادرات

انواع صادرات کدامند ؟

صادرات به مفهوم جابه جایی کالا و یا انتقال آن از مبدأ به مقصد می باشد حال این جابه جایی می تواند در داخل کشور و یا داخل به خارج از کشور  صورت گیرد اما هدف از صادرات چیست ؟ هدف از صادرات این است که بدانید می خواهید چه کالایی را به فروش رسانده و چگونه این کالا را در جامعه ای چند میلیاردی عرضه نمایید صادرات برای رونق بخشیدن به درآمد ارزی و ایجاد تعامل اقتصادی تاثیر بسزایی دارد صادرات در دو نوع مستقیم و غیر مستقیم دسته بندی می شود در ادامه به انواع صادرات و مهمترین صادرات ایران می پردازیم . همراه شرکت بازرگانی مهران باشید با  :

  • انواع صادرات کدام اند ؟
  • برای صادرات چه مدارکی نیاز است ؟
  • صادرات چه مزایایی دارد ؟
  • مهمترین محصولات صادراتی در ایران چیست ؟

شرکت بازرگانی مهران صادر کننده فاکتور رسمی قانونی

انواع صادرات کدام اند ؟

صادرات به صورت مستقیم

از انواع صادرات , صادرات به صورت مستقیم می باشد این نوع صادرات در اشکال های مختلف نمایندگان صادراتی , نمایندگان فروش سیار , شعبه فروش در خارج , بخش صادرات در داخل و سفارش پستی انجام می پذیرد در این شیوه شرکت هایی که خریداران خارج از کشور آنها را ترغیب به صادرات می کنند و فروشندگانی که صادرات آنها رو به فزونی است برای آنها این امکان فراهم می شود که هزینه اداره سازمان صادراتی را به عهده بگیرند چنین شرکت هایی تمامی امور ضروری برای فروش کالای خود را که شامل تعیین ظرفیت بازار , یافتن خریدار , آماده کردن اسناد و مدارک و….در کشور میزبان به عهده می گیرند .

صادرات به صورت غیر مستقیم

این نوع صادرات سرمایه زیادی نمی خواهد و از طرفی نیز از ریسک کمتری برخوردار می باشد این نوع روش اکثرا در بین شرکت های مبتدی که در شروع به فکر صادرات هستند رایج است این نوع صادرات در  شیوه هایی چون شرکت های تجاری , شرکت مدیریت و صادرات و سازمان های تعاونی صادرات قابل اجرا می باشد .

برای صادرات چه مدارکی نیاز است ؟

در صادرات مدارک و اسنادی برای مراجعه به گمرک و صدور کالا مورد نیاز و استفاده می باشد این اسناد شامل کارت بازرگانی فرد صادر کننده و مجوز صدور , گواهی بهداشت و گواهی قرنطینه دامی بنا به درخواست خریداران , گواهی استاندارد و معرفی نامه یا وکالت نامه اظهار کننده نیاز است .

 صادرات چه مزایایی دارد ؟

انواع صادرات نیز مانند هر حرفه دیگر از مزایا یی برخوردار می باشد صادرات باعث می شود تولید کنندگان درون کشوری کیفیت محصولات تولیدی خود را ارتقاء دهند ساخت کالایی با کیفیت نیاز به پرسنل و کارکنانی متخصص و کارآمد دارد همین امر باعث پیشرفت پرسنل و بالا رفتن قدرت کارمندان مجموعه تجاری می باشد , همچنین باعث ایجاد موقعیت های جدید کاری , پیشرفت های اقتصادی , ایجاد سود و بهره مالیاتی در کشور می گردد از طرفی  باعث رشد حجم پولی برای صادرکننده می شود.

مهم ترین محصولات صادراتی در ایران چیست ؟

انواع صادرات در ایران به دو بخش صادرات نفتی و غیر نفتی تقسیم می شود که کشور ما ایران سعی بر این دارد تا صادرات غیر نفتی را افزایش دهد از جمله مهمترین کالای صادراتی در ایران محصولات نفتی و شیمیایی , میعانات گازی , روغن های سبک , پلی اتیلن گرید فیلم , پروپان مایع و متانول , کالاهای معدنی و مصالح ساختمانی , کالاهای کشاورزی و دامی , صنایع دستی , کالاهای صنعتی مانند محصولات کاغذی , رادیو , وسایل ارتباطی چون رادیو و تلویزیون می باشد .

صدور فاکتور رسمی کاملا قانونی

انواع صادرات

صدور فاکتور رسمی صادرات

Commercial Invoice یا همان فاکتور رسمی زمانی که کالا به صورت کامل فروش میرود و تمام مراحل کالا انجام شده است  صادر میشود  . در امور گمرکی  هم در صادرات و هم در واردات Commercial Invoice ضروری میباشد که در گمرک بدانند چه کالایی با چه جزییاتی وارد یا صادر میشود . اما مسئله اینجاست که در فاکتور ما اعتبار قیمت نمیتواند ثابت باشد چرا که ممکن است در گمرک  هزینه های دیگری به فاکتور اضافه شود  همچنین این را باید بدانیم که Commercial Invoice اگر روال یک فاکتور رسمی داخلی را طی کند در خارج از کشور ارزش قانونی ندارد  و جزییات فاکتور بایستی را طرف حسابمان کاملا شرح داده شود تا در صورت تغییرات فاکتور بر اساس قوانین کشور مقابل موارد اعمال شود .  به دلیل هزینه های متغیر باید قبل از صدور فاکتور کلیه مراحل قانونی و تغییرات قیمتی را اعمال کنیم  و بعد از آن فاکتور رسمی را صادر کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *